Zazamalala zoekt vrijwilliger Social Media

Zazamalala is een herbebossingsproject in West-Madagaskar, in 2000 ontstaan uit bezorgdheid over de desastreuze ontbossing van dit Afrikaanse land. Inmiddels is er een bos van ruim 100 ha aangelegd, waar weer zeldzame dieren leven en lokale gemeenschappen aan bijdragen. We zijn hard aan het groeien en daarom op zoek naar een enthousiaste, betrokken vrijwilliger social media met een hart voor natuurbehoud, herbebossing en Madagaskar. Heb jij 2 á 3 uur per week de tijd je in te zetten voor dit belangrijke project?

We hebben iemand nodig die;
– actief meedenkt over onze uitingen op internet
– aansprekende teksten (in het Engels) schrijft en beeldmateriaal uitzoekt
– inhoudelijke posts voorbereidt & plaatst op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn
– reageert op reacties & berichten op die platformen
– participeert in het periodieke PR & Communicatieoverleg

Momenteel bouwen wij een klein team aan vrijwilligers waarmee we Zazamalala op de spreekwoordelijke kaart zetten.

Er liggen veel kansen en mogelijkheden om mee te groeien, ideeën zijn dan ook altijd welkom. Ben je geïnteresseerd, en beschikbaar voor minimaal een half jaar? Stuur dan een mail naar info@zazamalala.org. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

What we do